PubQuiz 6 oktober 2024

Wauw, wat een topfeest was het tijdens onze pubquiz Hollandse stijl in Het StrandHuis. Ronald stelde zijn etablissement beschikbaar voor ons en de 14 teams werden verwelkomd met een kof koffie/ thee van Het StrandHuis.

De deelnemers werden welkom geheten door onze voorzitter, waarna vervolgens onze quizmaster Leo Wassing het woord overnam en de deelnemers op enthousiaste wijze door de soms pittige quizvragen heenleidde.

Tussendoor werden de teams goed verzorgd met hapjes en drankjes vanuit onze buurtvereniging en Het Strandhuis en kon er lekker meegezongen worden met de Nederlandse hits.

Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk bleek het team “Quizt het heus wel” de sterkste en gingen zij er met een prachtige prijs van het Strandhuis en de beker vandoor, op de voet gevolgd door het team “Kwis’t”. De lekkere taart ging naar het best verklede team “De Opscheppers”.

Na afloop werd er nog even lekker doorgefeest. Al met al een super geslaagde avond, waar we zeker ook als organisatoren van hebben genoten.

De pubquiz voor volgend jaar hebben we ook naar gelijk gepland, dus noteer 4 oktober 2025 alvast in je agenda!